–Pris på stål til anleggs- og knusebransjen flater ut.

Scandia Maskin er en ledende leverandører av slitestål / manganstål til knuse- og anleggsbransjen i Norge. Det kommer ca. 50 containere med manganstål i året til hovedlageret i Drammen, som videre distribueres ut til kunder i hele Scandinavia. Økningen i stålprisen vi har sett det siste 1 ½ året ser ut til å ha nådd toppen, sier Johnny Berg, daglig leder i Scandia Maskin.

Noe ned på kontainerfrakt
Vi støper nesten alt slitegods ved støperiet vi har hatt i 16 år som ligger i Malaysia, der blant annet ScanSTEEL™ produktene blir produsert. Med så store volum stål er vi tett på med prisene, og det er hyggelig at vi nå ser en utflating i prisen. Vi får bare håpe det vedvarer. Faktisk har også frakteprisen på kontainere gått noe ned, og det slår ut i prisene til kunden, sier Berg.

God logistikk
Lokalene til Scandia Maskin ligger så å si på E18 i Kobbervikdalen utenfor Drammen, det er svært enkelt for kunder å svinge innom for å hente slitegods og reservedeler her. Vi har god tilgang både mot Øst og Vest fra lokalene i Drammen, sier Berg.

Send oss epost post@scandiamaskin.no eller bruk kontaktskjema.